Interview met Bol.com

De website Bol.com was er als de kippen bij om een interview met Mariska Overman te publiceren. Ze geeft antwoord op zo’n tien vragen. Eén daarvan is: Heb je een bepaalde boodschap die je met dit boek wilt uitdragen? Wil je bijvoorbeeld ‘de dood’ middels dit boek ook gemakkelijker bespreekbaar maken in lijn met je dagelijks werk?

Het antwoord: “Dat hoop ik uiteraard wel. Ook daarom ben ik vrij expliciet in mijn beschrijvingen in het boek. De dood zoals hij is, in al zijn verschijningsvormen, mag benoemd worden in duidelijke taal. Ik geloof dat dat ons helpt ermee om te leren gaan. Het mag ook eng of verdrietig zijn. In het echte leven is het dat ook. En dat is niet erg. Het hoort bij het leven.”

Klik hier voor het hele interview.

 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.