Een nieuwe wereld

Ruim een halve maand geleden kwam Hoofdzaak uit, mijn thrillerdebuut. Tientallen recensies verder begin ik een beetje te realiseren wat ik gedaan heb. Ik schreef een boek! Bijna 280 pagina’s vol met woorden. Woorden die zinnen vormen en in het geheel een logisch verhaal (dat hoop ik althans…;-) ). En dat boek ligt in de winkel. Het staat te koop op websites als bol.com. Mensen die ik niet ken lezen het, vinden er wat van, nemen de moeite om een recensie te schrijven of sterren te geven, of zoeken contact via social media. Wauw. Ik kan niet anders zeggen dan: wauw.
Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen over deze wonderlijke weg die ik nu bewandel. Van alleen columns/blogs en af en toe een artikel schrijven naar de boekenwereld.
Ik leer zelf allemaal nieuwe schrijvers kennen, nieuwe boeken, en vele lezers. Hoezo lezen we minder? Ik merk er niets van! 😉
Ook leer ik van alles over hoe de boekenwereld in elkaar steekt. Over marketing, over hoe moeilijk het is om als Nederlands debutant zichtbaar te worden in het grote aanbod van gevestigde auteurs en buitenlandse schrijvers.
Ik ga erover schrijven, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Ik beloof geen regelmaat, maar wel regelmatig, oké? 😉
Natuurlijk ga ik ook van alles melden over de voortgang van Balans, het tweede boek met Isabel in de hoofdrol.
En soms biecht ik iets op. Zoals nu. Ik heb namelijk sinds Hoofdzaak uit is, er niet meer zelf in durven kijken. Ik weet niet of meer schrijvers dat hebben, maar ik vind het eng. Te bang dat ik het ineens niet meer leuk vind. Of bang dat ik iets lees waarvan ik denk: dat had je beter anders kunnen doen… Tsja, het zal vast minder worden, maar voorlopig hoop ik dat vooral jullie erin lezen. Ik wacht nog even… 😉

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.